Alle Brillen inkl. Qualitätsgläser in Sehstärke Kostenlose Hotline 00800-04040000

filter

Brillenbreite

Zeige mehr
Welche Größe benötige ich? Jetzt messen

Form

Zeige mehr

Sortiment

Zeige mehr

Farbe

Zeige mehr
  • Mehr zeigen

Material

Zeige mehr

Nasenpads

Zeige mehr

Verschiedenes

Zeige mehr
Welche Brillenbreite benötige ich? Start size recommendation

Sonnenbrillen mit Sehstärke

4 Artikel

Clayton
85,00 €

Maverick
75,00 €

Sam
39,00 €

Sam
50,00 €

Zonnebrillen op sterkte

Een zonnebril op sterkte biedt de uitkomst voor iedere brildrager. Wanneer je elke dag een bril draagt, is een zonnebril op sterkte ideaal. Zeker wanneer je nooit lenzen draagt. Je ogen hebben de juiste bescherming nodig tegen het felle zonlicht. Wanneer je ogen namelijk te lang worden blootgesteld aan zonlicht, zonder de juiste bescherming, treedt er een beschadiging aan de ogen op. Dat willen we natuurlijk niet. In dit geval is het dus beter voorkomen dan genezen. Onze zonnebrillen op sterkte bieden de bescherming die je ogen nodig hebben. Al onze zonneglazen zijn namelijk voorzien van een UV400 filter. Een UV400 filter blokkeert alle schadelijk lichtstralen tot 400 nanameter. 400 nanometer omvat alle UVA- en UVB-stralen. Precies wat je nodig hebt.

Welke zonnebril op sterkte past bij mijn gezicht?

Er zijn vele verschillende gezichtsvormen. Zo is er een driehoekig gezicht, ovaal gezicht, hartvormig gezicht, rond gezicht, vierkant gezicht en rechthoekig gezicht. Bij elke gezichtsvorm past een andere vorm montuur het beste. Ronde zonnebrillen passen bijvoorbeeld het beste bij een vierkant, rechthoekig en hartvormig gezicht. Vierkant zonnebrillen passen juist weer beter bij een rond en langwerpig gezicht. Wanneer je de juiste vorm zonnebril bij jouw gezicht draagt, worden de contouren in jouw gezicht optimaal gestimuleerd. Hierdoor haal je altijd het beste uit je nieuwe zonnebril.

UV-bescherming met een zonnebril op sterkte

Goede UV-bescherming is belangrijk voor je ogen. Onze zonnebrillen op sterkte bieden 100% UV-bescherming en hebben een UV400 filter. Deze optimale UV-bescherming in combinatie met jouw persoonlijke sterkte, maakt je nieuwe zonnebril een topstuk voor dit voorjaar. Alle type zonneglazen in onze collectie bevatten een UV400 filter. In jouw persoonlijke keuze word je dus niet beperkt. Naast een filter is de grootte van de bril ook bepalend voor de juiste bescherming voor jouw ogen. Wanneer de glazen te klein zijn, biedt een zonnebril namelijk niet de bescherming die jouw ogen nodig hebben. Let er daarom bij de keuze van jouw nieuwe zonnebril op dat hij je ogen goed bedekt. Bekijk in onze virtuele paskamer of het door jou gekozen montuur breed genoeg is om jouw ogen de juiste bescherming te bieden.

Zonnebrillen op sterkte online kopen bij Charlie Temple

Koop je nieuwe zonnebril op sterkte gemakkelijk bij ons online. Al onze monturen bestel je zowel eenvoudig als bril en zonnebril. Het enige verschil zit in de glasopties. Als we het over onze zonneglazen hebben, dan heb je de keuze uit groen, bruin en grijs glas, spiegelend glas en gepolariseerd glas. Voor welke optie je kiest, bepaal je zelf. Bij de afbeeldingen van de monturen zie je welke kleur glas het beste bij het montuur past.