• Nederland
  • Deutschland
  • België (NL)
  • Österreich
Charlie Temple
Charlie Temple
  • Land

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de laatst geplaatste positieve en negatieve ervaringen van onze klanten over onze brillen en services. Geheel vrijwillig en kosteloos geplaatst door klanten via TrustedShops over onze diensten en producten. Deze partij zorgt ervoor dat reviews "echt" zijn. Dat wilt zeggen dat reviews alleen op uitnodiging en op basis van een transactienummer geplaatst kunnen worden door klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan of een dienst hebben afgenomen. Voor meer informatie over hoe het reviewbeleid precies in elkaar steekt kun je hier teruglezen

Charlie Temple
Cijfer4.18/5

De verzending duurt veels te lang

Datum van publicatie: 14-04-2024

Twee weken niks van mijn bestelling gehoord

Datum van publicatie: 14-04-2024

Zo fijn dat de brillen zo snel geleverd worden. Ookal heb ik cilinder etc. Zo blij mee! En de modellen zijn ook heel modieus en hip. Goede duidelijke site. Ik bestel hier altijd als ik een (zonne)bril nodig heb. Heel fijn. :)

Datum van publicatie: 14-04-2024

Bestellingen duur langer dan belooft

Datum van publicatie: 14-04-2024

Ik wacht ondertussen 14 weken om mijn bril. Na 9 werkdagen is de bril nog steeds niet verzonden. Begin vorige week Velde ik naar Charlie Temple en kreeg ik te horen dat vrijdag de bril zal verstuurd worden. Bestelling gedaan om 30 maart.

Datum van publicatie: 14-04-2024

Telefonisch niet bereikbaar en houden zich niet aan de aangegeven levertijd.

Datum van publicatie: 14-04-2024

Ik heb 2 weken geleden een bestelling gedaan en deze is nog steeds niet binnen.

Datum van publicatie: 14-04-2024

Er zijn 2 weken verstreken en ik heb het pakket niet ontvangen.

Datum van publicatie: 14-04-2024

Goed

Datum van publicatie: 14-04-2024

Klanten service na een half uur wordt de verbinding verbroken Volgende dag helemaal niet te bereiken Mail gestuurd nog geen reaktie. Bestelling van 30 maart nog steeds niet ontvangen Inmiddels 2 weken verder. Ik hoop dat ik morgen bericht terug ontvang

Datum van publicatie: 14-04-2024

30 maart bestelling geplaatst en nog niks ontvangen. Had graag informatie gehad waarom het zo lang moet duren.

Datum van publicatie: 14-04-2024

30 maart besteld en nog steeds niks binnen

Datum van publicatie: 14-04-2024

het zou leuk zijn als bestelde brillen ook binnen gestelde tijd geleverd worden

Datum van publicatie: 14-04-2024

30 maart 2024 een bril besteld nog steeds niet ontvangen....als je haast hebt kun je beter naar de opticien gaan en wat meer uitgeven. Klantenservice zeggen ook maar wat naar mijn idee!!

Datum van publicatie: 14-04-2024

Uitstekende uitleg door Klantenservice, na plaatsing van bestelling, re montuurmaat. De daaropvolgende email met gegevens voor evt. retour werd snel verstuurd. Retour was gelukkig niet nodig.

Datum van publicatie: 14-04-2024

Nooit ontvangen geen reactie gehad op me mail

Datum van publicatie: 14-04-2024

Very first time i used this site to order glasses.... They said a normal order like mine take them 3 days i have been waiting 12 days already and the status of my glasses is still at being made.....

Datum van publicatie: 14-04-2024

Ik heb ruim 2 weken geleden online een zonnebril op sterkte gekocht. Ik heb een orderbevestiging ontvangen en daarna niets meer gehoord. Ik heb een aantal keer gemaild om te vragen. Wanneer ik mijn bestelling thuis kan verwachten, maar nog steeds geen reactie ontvangen. Ook heb ik twee keer gebeld en dan kwam ik in een wachtrij. Na minuten daarin te hebben gestaan werd de verbinden verbroken. Ik ben erg ontevreden en zit in onzekerheid over mijn bestelling.

Datum van publicatie: 13-04-2024

De bestelling is niet binnen gekomen binnen de tijd die ervoor staat. Gebeld 2 keer voor 13 uur en eruit gegooid. Daarna gemaild en geen reactie. En nu vraag hoe bestelling is die niet binnen gekomen is.

Datum van publicatie: 13-04-2024

Voldoet niet aan beloofde leverdatum. Na 14 dagen nog steeds geen bril ontvangen. Gebeld met klantenservice en prettig gesprek gevoerd waarin beloofd werd dat bril uiterlijk afgelopen donderdag geleverd zou worden… het is inmiddels zaterdag!

Datum van publicatie: 13-04-2024

4116 klantbeoordelingen