• Nederland
  • Deutschland
  • België (NL)
  • Österreich
Charlie Temple
Charlie Temple
  • Land

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de laatst geplaatste positieve en negatieve ervaringen van onze klanten over onze brillen en services. Geheel vrijwillig en kosteloos geplaatst door klanten via TrustedShops over onze diensten en producten. Deze partij zorgt ervoor dat reviews "echt" zijn. Dat wilt zeggen dat reviews alleen op uitnodiging en op basis van een transactienummer geplaatst kunnen worden door klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan of een dienst hebben afgenomen. Voor meer informatie over hoe het reviewbeleid precies in elkaar steekt kun je hier teruglezen

Charlie Temple
Cijfer4.13/5

Super leuke website en mooie monturen. Bril (gewone op sterkte en zonnebril) zitten perfect. Sterkte is ook heel netjes.

Datum van publicatie: 11-07-2024

Ben heel blij met de kwaliteit en prijs van mijn bril. Voor de 2e keer besteld, de eerste had de hond kapot gekregen XD.

Datum van publicatie: 11-07-2024

Mooie bril en niet duur

Datum van publicatie: 11-07-2024

Heb een bril besteld. Nooit ontvangen…

Datum van publicatie: 11-07-2024

Ik zie alles behoorlijk scherp, maar het zicht golft een beetje en het duurt lang voordat mijn ogen gewend zijn aan de nieuwe bril.

Datum van publicatie: 11-07-2024

Kwaliteit en afhandeling

Datum van publicatie: 11-07-2024

Duidelijke communicatie en goede prijs/kwaliteitverhouding

Datum van publicatie: 11-07-2024

makkelijk

Datum van publicatie: 10-07-2024

Snel en goed

Datum van publicatie: 10-07-2024

Enorm goede klantenservice. DHL Deed moeilijk met een bezorging; Charlie Temple stuurde direct een andere bril op met een upgrade op de glazen vanwege het ongemak!

Datum van publicatie: 10-07-2024

Klopt het dat je geen pasbrillen hebt.

Datum van publicatie: 10-07-2024

Prima bril voor goede prijs en goede glazen! Goede opticiens!

Datum van publicatie: 10-07-2024

Keuze uit mooie brillen. Ik heb al meerdere brillen gekocht bij Charlie Temple en tot nu toe bevalt het prima. De informatie over de bril is duidelijk. Prijs - kwaliteit verhouding is goed.

Datum van publicatie: 10-07-2024

Mooie zonnebril op sterkte voor een mooie prijs en ook nog snel geleverd!

Datum van publicatie: 09-07-2024

De prijs

Datum van publicatie: 09-07-2024

Ruime keuze, goede uitleg op de site en best snel (binnen 10 dagen) levering van multifocale bril met gekleurd glas

Datum van publicatie: 09-07-2024

Ik heb geen bril ontvangen dus kan geen beoordeling geven

Datum van publicatie: 09-07-2024

Bril was snel geleverd.

Datum van publicatie: 09-07-2024

Prima kwaliteit en snelle levering

Datum van publicatie: 09-07-2024

Snelle levering. Beter in beschermend karton verpakken. Niet duur. Goede website. Risico op beschadiging is nu groot bij opsturen in envelop. Multifocaal: ik moet mijn bril hoger houden om kortbij te lezen

Datum van publicatie: 09-07-2024

3894 klantbeoordelingen