Alle brillen inclusief kwaliteitsglazen op sterkte Bel 020-4040 000 voor gratis advies

Hoe kan ik gebruik maken van de virtuele paskamer?

In de virtuele paskamer kun je al onze brillen live passen met behulp van je webcam of de camera van je telefoon. Klik op de button Virtueel passen op de product detail pagina om te starten met passen.

De virtuele paskamer werkt niet, doe ik iets fout?

Om onze brillen live te passen met behulp van je webcam op je laptop of computer is toegang tot je webcam vereist. Controleer of je browser toegang heeft tot je webcam. Klik op het webcam-icoon rechts in de URL-balk of volg de instructies in het scherm.

De virtuele paskamer werkt in alle type browsers en op alle type apparaten. Op alle apparaten en browsers kun je ook onze brillen passen met een foto via de virtuele paskamer.