Alle Brillen inkl. Qualitätsgläser in Sehstärke Kostenlose Hotline 00800-04040000

filter

Brillenbreite

Zeige mehr
Welche Größe benötige ich? Jetzt messen

Form

Zeige mehr

Sortiment

Zeige mehr

Farbe

Zeige mehr
  • Mehr zeigen

Material

Zeige mehr
  • Mehr zeigen

Nasenpads

Zeige mehr

Verschiedenes

Zeige mehr
Welche Brillenbreite benötige ich? Start size recommendation

Eckige Sonnenbrillen

36 Artikel

Calvin
25,00 €

Gillian
40,00 €

The Ruler
40,00 €

Washington
40,00 €

Drifter
25,00 €

Charlie
40,00 €

Teddy
40,00 €

Balthazar
40,00 €

Redmond
40,00 €

Paxton
50,00 €

Harper
50,00 €

Clark
50,00 €

Sherman
50,00 €

Silvio
40,00 €

Quinn
40,00 €

Richard
45,00 €

Derek
40,00 €

Berlin
40,00 €

Downtown
50,00 €

Miramar
75,00 €

Rider
75,00 €

Beckett
50,00 €

Berlin
55,00 €

Colton
50,00 €

Vierkante Zonnebrillen

Vierkante zonnebrillen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met een vierkante zonnebril op je neus bescherm je niet alleen je ogen optimaal tegen de felle zonnestralen. Met een zonnebril met vierkante glazen loop je er direct helemaal on trend bij. De meeste bekende vierkante zonnebril is de wayfarer. De wayfarer kenmerkt zich door de rechte lijnen, het hoekige model en het stevige acetaat montuur. Naast de wayfarer zijn er natuurlijk nog vele andere vierkante monturen in ons assortiment terug te vinden. Zo zijn er zonnebrillen met vierkante glazen van acetaat, titanium, metaal en kunststof. Ook op het gebied van kleur heb je vele opties. Denk aan zwart, bruin en gemêleerd. Daarnaast zijn er ook transparante, vierkante zonnebrillen en vierkante zonnebrillen met een goud montuur. Stuk voor stuk trendsetters op het gebied van zonnebrillen. Ook qua de grootte van de zonnebril heb je heel veel keuze. Ga je voor oversized of juist een smal model? Alles begint natuurlijk met welke zonnebril je mooi vindt, maar natuurlijk ook met welke zonnebril het beste bij jou past.

Bij welk gezicht past een vierkante zonnebril

Een vierkante zonnebril is te gek, maar helaas kan niet iedereen een vierkante zonnebril hebben. De puntige vormen en rechte lijnen van een vierkant montuur komt het beste tot zijn recht bij mensen met een rond gezicht, hartvormig gezicht of langwerpig gezicht (ook wel ovaal gezicht). Heb je een vierkant gezicht, dan is de kans groot dat een zonnebril met vierkante glazen je gezichtsvorm versterkt. Hierdoor worden de contouren in je gezicht extra versterkt, waardoor je mogelijk een harde uitstraling krijgt. Het formaat van de zonnebril hangt helemaal af van je gezichtsgrootte en uiteraard je persoonlijke voorkeur. Wil je een fashion statement maken en ga je voor een oversized vierkante zonnebril of hou je het timide en ga je voor een kleiner montuur. Uiteraard hangt deze keuze ook samen met je persoonlijkheid.

Vierkante zonnebrillen met en zonder sterkte

Onze zonnebrillen bestel je eenvoudig met en zonder sterkte. Een vierkante zonnebril met sterkte is handig wanneer je altijd een bril draagt. Ga voor diversiteit in je brillenassortiment en kies voor een zonnebril op sterkte die helemaal afwijkt van je dagelijkse bril. Of ga juist voor precies hetzelfde montuur zonnebril als je dagelijkse bril. Al onze monturen bestel je namelijk eenvoudig als gewone bril met en zonder sterkte en zonnebril met en zonder sterkte. Heb je nou geen sterkte nodig of draag je altijd lenzen? Kies dan voor de optie ‘zonnebril zonder sterkte’ in onze configurator. Zo heb je alsnog een te gek Charlie Temple montuur in je brillenassortiment of zonnebrillencollectie.

Vierkante zonnebril kopen bij Charlie Temple

Onze Charlie Temple zonnebrillen zijn te gek. Het vierkante zonnebrillenassortiment is groot. Je hebt dus keuze genoeg om tot de beste zonnebril voor jou te komen. Heb je al een Charlie Temple bril en vind je deze helemaal te gek? Bestel dan precies hetzelfde montuur nog een keer als zonnebril. Voor het geld hoef je het niet te laten. Onze vierkante Charlie Temple zonnebrillen zijn van de hoogste kwaliteit voor de kleinste prijs. Wat houdt je nog tegen?