Lieferzeit 2-4 Werktage
100 Tage Geld- Zurück- Garantie

Dein Warenkorb ist leer

filter

Brillenbreite

Zeige mehr
Welche Größe benötige ich? Jetzt messen

Form

Zeige mehr

Farbe

Zeige mehr

Material

Zeige mehr

Nasenpads

Zeige mehr

Verschiedenes

Zeige mehr
Welche Brillenbreite benötige ich? Jetzt messen

Goldene Sonnenbrillen

12 Artikel

Gouden zonnebrillen

Met een gouden zonnebril op je neus heb je gegarandeerd een succesnummer te pakken. Of je nu over straat loopt, naar het strand gaat of aan de zijkant van het zwembad zit: met een passende, gouden zonnebril ben je on trend! En voor het geld hoef je het bij Charlie Temple niet te laten. De zonnebrillen zijn zo betaalbaar dat je bij elke bikini een bijpassende zonnebril met sterkte of zonnebril zonder sterkte koopt. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar je gezichtsvorm. Niet alle gezichtsvormen kunnen alle type zonnebrillen hebben. Bij een rond gezicht staan bijvoorbeeld hoekige zonnebrillen heel goed, terwijl je bij een vierkant gezicht juist weer het beste voor een ronde zonnebril kunt gaan. Wil je nou alles weten over welke zonnebril het beste bij jouw gezicht staat? Ga dan snel naar de pagina waar we je alles vertellen over ‘ Welke zonnebril past bij mij? ’.

Met een gouden zonnebril ben je helemaal on trend

Gouden zonnebrillen zijn al een lange tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Denk je dat je met een gouden zonnebril te veel opvalt dan heb je het goed mis. Je blinkt er juist helemaal mee uit, en niet te vergeten: een gouden zonnebril maakt elke outfit compleet. Dat geldt voor alle genders. Met een zonnebril vind je elke outfit en look opnieuw uit. Zo tover je jouw kantooroutfit met een coole zonnebril opeens om tot een fashionable statement.

Zonnebrillen met gouden glazen

Met gouden glazen in je zonnebril maak je helemaal de blits. En hebben we het bij Charlie Temple over gouden glazen, dan hebben we het over gespiegelde, gouden brillenglazen. Gespiegelde zonneglazen hebben een extra reflecterende laag aan de buitenkant van de glazen. Deze extra laag biedt in principe geen extra bescherming voor de ogen. Wel weerkaatst het zonlicht op de spiegelende glazen, waardoor het straffe zonlicht extra wordt gefilterd. De reflecterende laag zie je maar aan 1 kant: de buitenkant. Wanneer je met iemand praat, ziet diegene zichzelf in de reflectie van jouw zonneglazen. Je ogen zijn bij een zonnebril met gouden glazen dus niet zichtbaar.

Een gouden zonnebril bij Charlie Temple kopen

Ben je nou helemaal enthousiast geworden over een gouden zonnebril of een zonnebril met gouden glazen? Bij ons vind je gouden zonnebrillen in verschillende vormen en maten. En nog belangrijker: voor iedereen! Dus ook voor de allerkleinsten. Steek jezelf en je kind in een nieuw gouden jasje, euh zonnebril en loop er samen fashionable bij.